Anaokulunuza hangi yaş grupları kaydolabilmektedir?

2022–2023 Eğitim- Öğretim yılı için anaokulumuzun 5-6 yaş grubuna 2016-2017 doğumlular, 4-5 yaş grubuna 2017-2018 doğumlular,

Anaokulunuzun eğitim-öğretim saatleri nedir?

Anaokulumuz 08.00–17.00 saatleri arasında eğitim yapmaktadır. Ancak çalışan anneler için, sabah 07.30, akşam 18.00’a kadar öğrencilerimiz nöbet sınıfımızda kalabilmektedir.

Sınıflar kaç kişiliktir?

En fazla 20 kişiliktir.

Sınıfları oluşturma kriterleriniz nelerdir?

Sınıflar, doğum tarihleri, kız ve erkek öğrenci dengesi gözetilerek oluşturulmaktadır.

Sınıflarda kaç öğretmen vardır?

Sınıflarımızda bir sınıf öğretmeni ve bir yardımcı öğretmenlerimiz vardır

Nasıl bir eğitim programı uygulanmaktadır?

Okulumuzda proje tabanlı eğitim sistemi uygulanmaktadır. Ayrıca okulumuzda çocukların sosyal ve öğrenme becerilerini artırmaya dönük dünyada 80 milyon çocuğa uygulanan 2.adım eğitim müfredatı da uygulanmaktadır.
Proje tabanlı öğrenme, çocukların etkin katılımını sağlayan, bilişsel etkinlikleri destekleyen, çocukların proje konularıyla araştırma yapmalarına ve öğrenilmek istenen konuda çocuğun derinlemesine inceleme yapmasına olanak sağlayan ister bireysel ister grup olarak yapılan projelerle sınıf arkadaşları ile çalışma olanağı sağlayan bir eğitim yaklaşımıdır.
Proje tabanlı öğrenmede amaç; öğrencilerimizin, araştırmak, sorgulayarak karar vermek, sorun çözme yeteneklerini geliştirmek ve bu becerileri ile okul dışı yaşamda da zengin deneyim kazanmalarını sağlamaktır.

Hangi branş dersleri vardır?

Beden Eğitimi, Müzik, Drama, Sanat, Satranç, Akıl Oyunları, ses eğitimi, resim, robotik kodlama, İngilizce gibi branş dersleri bulunmaktadır.

Öğrencilerin beslenmeleri nasıl sağlanıyor?

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek servisimiz Suat Yemekçilik tarafından yapılmaktadır. Yemek mönüleri her ayın başında Web sayfamızda yayınlanmaktadır.

Okulunuzda sağlık hizmetleri nasıldır?

Okulumuzda görevli hemşire bulunmaktadır. Acil durumlarda ilk müdahale sağlık birimi tarafından yapılır, öncesinde veliler mutlaka bilgilendirilir.