Anaokulu

Proje tabanlı eğitim Bizim Okulda!

• ÖZGÜVEN VE DENEYİM
Çocuklarımızın sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimlerini destekleyen programımızın temelinde “öz güven” ve “deneyim” kavramları yer almaktadır.

• FARKLI YOLLAR KEŞFETMEK!
Çocuklarımızın farklılıklarını kabul ediyor ve onlara tek bir seçenek sunmak yerine, yeteneklerini kullanarak sonuca ulaşabilecekleri farklı yolları keşfetmelerini sağlıyoruz.

• ÖĞRENCİ MERKEZLİ
Dünya genelinde, okul öncesi programlarda geçerliliği kanıtlanmış High Scope (Etkin Öğrenme) Programı, Proje Tabanlı Eğitim Programı (P.B.E.) ve Scamper (Göster, Anlat) Tekniği gibi öğrenci merkezli programları uygulayan öğretmenlerimiz, çocuklarımızın yaratıcı, çözüm odaklı ve sorumluluk sahibi olmalarına yardım ediyorlar.

• HAYAT BOYU KEŞİF
STEM uygulamalarımız ile çocuklarımızın merak duygularını geliştirerek içerisinde bulundukları çevreyi keşfetme isteklerini pekiştiriyor ve onların hayat boyu öğrenen bireyler olarak yetişmelerine yardımcı oluyoruz.

• FARKLI DİLLER, FARKLI KÜLTÜRLER
Türk ve yabancı öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleşen İngilizce Atölyesi ile evrenselliği yakalamalarını hedeflediğimiz çocuklarımızı, farklı dil ve kültürlerle buluşturuyoruz.

• HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Okulumuzda tam zamanlı olarak görev yapan psikoloğumuzla sürekli fikir alışverişinde bulunuyor ve çocuklarımız bir desteğe ihtiyaç duyduğunda onların yanında oluyoruz.

BAHÇEMİZ ve HAVUZUMUZ

• BAHÇEMİZ
Okulumuzda yer alan Mini Ekolojik Tarım Alanı ile çocuklarımızın doğayı keşfetmesini ve doğayla etkileşime geçmesini hedefliyor, temel ekoloji kavramları uygulamalı olarak öğrenmelerine olanak sağlıyoruz.

• ETKİN EĞLENME
Okulumuzun sınırları içinde yer alan 1000 m2’lik bahçemizde, çocuklarımıza gönüllerince eğlenebilecekleri bir oyun alanı sunuyoruz.

• MİNİK SANATÇILAR
Çocuklarımız için hazırladığımız Ritim Atölyesi, Minik Picasso’lar Atölyesi ve Drama-Tiyatro Etkinlikleri ile onların yaratıcı yönlerini ortaya çıkarıyor ve geleceğin sanatçılarının ilk heyecanlarına ortak oluyoruz.

• HEM EGZERSİZ HEM EĞLENCE
Çocuklarımız için tasarlanan kapalı yüzme havuzumuzla onları fiziksel olarak da etkin olmaya yönlendiriyoruz.

• EĞLENEREK ÖĞRENMEK
Satranç ve Zeka Oyunları Atölyesi ile çocuklarımızı bir sonraki hamleyi düşünmeye teşvik ediyoruz. Onlara eğlenirken de öğrenebileceklerini vurguluyoruz.

ULAŞIM ve YEMEKHANE

• ULAŞILABİLİR OKUL TAŞITLARI
Taşıtlarımızda görevli sürücülerimiz ve hosteslerimizle, çocuklarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde okulumuza ulaşmalarını sağlıyoruz. Serviscell uygulaması ile velilerimize anlık olarak araçlarımızın konumlarını inceleme imkânı sunuyoruz. Velilerimiz, çocuklarımızın ne zaman taşıta bineceğini, ne zaman okula ulaşacağını net bir şekilde biliyor ve sürecin tamamını takip edebiliyorlar.

• SAĞLIKLI BESLENME

Uzman diyetisyenler eşliğinde belirlenen yemeklerimizin servisi sırasında, öğretmenlerimiz çocuklarımıza yardım ederek onların sağlıklı ve tam beslendiklerinden emin olurlar.

• GÜVENLİ, KATKISIZ EĞİTİM

Okulumuzun sınırları içinde yer alan tüm ürün ve materyalleri, kimyasal katkı içermeyecek şekilde kontrol ederek dikkatle seçiyor ve Sağlık Bakanlığının onayladığı, tescilli ürünleri kullanarak, çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir eğitim almalarına özen gösteriyoruz.