Masa tenisinde Türkiye Şampiyonluğu ile gururlandık

Erkek Masa Tenisi Takımımız Türkiye Şampiyonu olurken, aynı müsabakada Kızlar Takımımız 5.'likle okulumuza çifte gurur yaşattı.
Sporda başarıdan başarıya koşan Eral Okulları'na bir başarı da Masa Tenisi Erkekler Takımı’ndan geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen İller Arası Masa Tenisi Müsabakası'nda kıran kırana mücadele eden Eral Okulları Erkek Masa Tenisi Takımı, tüm rakiplerini eleyerek finale kaldı. Karaman'da gerçekleştirilen final maçı ise yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Mücadelenin son ana kadar devam ettiği maç sonrasında Eral Okulları Erkek Masa Tenisi Takımı son rakibini de eleyerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Sadece Adana'dan 77 takımın, Türkiye genelinden ise yüzlerce takımın katıldığı böylesine zorlu bir müsabaka sonucunda birinci olmanın gurur verici olduğunu belirten takım oyuncuları, "Bu başarımızda spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen okul yönetimimizin büyük etkisi var. Öğretmenlerimizin bize olan güveni şampiyonluk yolunda en büyük destekçimiz oldu.

Çok çalışarak müsabakalara çok iyi hazırlandık. Adana'ya şampiyonluk getirdiğimiz için gururluyuz" diye konuştu. Eral Okulları Masa Tenisi Kızlar Takımı da şampiyonada 5. olarak okullarına çifte mutluluk yaşattı.
Erkekler Takımı: Zihni Batuhan Şahin, Abdullah Talha Yiğenler, Hamdi Ürgen, Efe Şenoğlu.

Kızlar Takımı: Aybüke Öner, Fatma Aykutluğ, Çağla Yağmur Konur, Nefise Arslan.

Bu yazı 24 Mayıs 2017 tarihinde kategorisinde yayınlandı.