19 Mayıs Görkemli Bir Bahar Şenliği İle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı. Seyhan Baraj Gölü kıyısında gerçekleştirilen şenliğimizde düzenlenen yarışmalar hepimize renkli dakikalar yaşattı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs’ı büyük bir coşkuyla kutladık. Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki dönüm noktalarından birisi olan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih 19 Mayıs 1919’un anlam ve önemini öğrencilerimize yaşatmak ve Atamızın bizlere armağan ettiği “Gençlik ve Spor Bayramı”nı en güzel şekilde karşılamak için gerçekleştirdiğimiz Bahar Şenliği’ne, yaklaşık 250 öğrencimiz ve 46 öğretmenimiz katıldı.

Topalak Köyü Cennet Bahçesi’nde kırsal bir alanda gerçekleştirilen şenliğimiz süresince birbirinden renkli aktiviteler yer aldı. Sabah saatlerinden hava karana kadar devam eden şenlik süresince tüm katılımcılara Adana Kebap ikram edildi. Asılı elma yarışması, yoğurtta altın bulma yarışı, balon patlatma yarışı, çuvalla koşu, yumurta taşıma, sandalye kapmaca, halat çekme, tahta terlik ve şişeye kalem geçirme gibi birbirinden renkli aktivite ve yarışmalarda boy gösteren öğrencilerimiz, son derece keyifli anlar yaşadı. Kahkaha, müzik, şamata ve eğlencenin dur durak bilmediği şenlik süresince çekilen fotoğraflar, unutulmaz bir anı olarak bu anlamlı günü tarihe kazıdı.

Bu yazı 20 Mayıs 2016 tarihinde kategorisinde yayınlandı.