Yabancı Dil

Yurtdışı eğitimlerine tam destek İngilizce eğitiminde, alanında uzman bir kadroyla eğitim veriyor.

Yabancı dil, hızla globalleşen dünyada gündelik hayatın bir parçası haline geldi. Öğrencilerimizin İngilizceyi, sadece sınavlarda kullanacakları kadar ezber düzeyinde değil, günlük hayatta rahatlıkla kullanabilecekleri ileri düzeyde öğrenebilmeleri için İngilizce eğitiminde, alanında uzman bir kadroyla eğitim veriyor, en etkili öğretim metotlarını uyguluyoruz. Yabancı dil ders saati sayımız ve etkinliklerimiz diğer Temel Liselerle kıyaslanmayacak kadar çoktur. Ayrıca ERAL olarak, yurt dışında eğitim görmek isteyen tüm öğrencilerimize yurt dışı eğitimler konusunda gerekli yönlendirme ve desteği sağlıyoruz.