Yabancı Dil

Yurtdışı eğitimlerine tam destek. İngilizce eğitiminde, alanında uzman bir kadroyla eğitim veriyor.

Yabancı dil, hızla globalleşen dünyada gündelik hayatın bir parçası haline geldi. Öğrencilerimizin İngilizceyi, sınavlarda kullanacakları kadar ezber düzeyinde değil, günlük hayatta rahatlıkla kullanabilecekleri ileri düzeyde öğrenebilmeleri için İngilizce eğitiminde, alanında uzman bir kadroyla eğitim veriyor, en etkili eğitim metotlarını uyguluyoruz. Yabancı uyruklu öğretmenlerimiz sayesinde öğrencilerimiz yabancı dilleri rahat konuşabilmesi için speaking dersleri verilmektedir.

9.ve10. sınıflar da çift yabancı dil eğitimi verilmektedir. Sınıflarda homojen yapıyı korumak adına kur sınıfları oluşturulmaktadır. Sınıflar arasındaki yabancı dil rekabetini daha iyi hale getirmek için sınıflar arası İngilizce yarışmaları yapılmaktadır ve dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler taktim edilerek öğrencinin güdülenmesi hedeflenmektedir. Yabancı dil ders saati sayımızı ve etkinliklerimizi yüksek tutmaktaki amacımız; yabancı dilleri ders olarak görmek yerine bir dil bir insan mantığıyla hareket ederek yaşamın parçası haline getirebilmektir. Ayrıca ERAL olarak, yurtdışında eğitim görmek isteyen tüm öğrencilerimize yurtdışı eğitimler konusunda gerekli yönlendirme ve desteği sağlıyoruz.