Takımımız Adana 3.sü Oldu!

Adana 3.sü olan basketbol takımımız adını tarihe altın harflerle kazıdı!

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlenen okullar arası basketbol turnuvasında, 39 takım arasından Adana 3.sü olarak bölgelere katılmaya hak kazanan basketbol takımımız adını Eral tarihine altın harflerle kazıdı.
Engel tanımayan, deyim yerindeyse önüne çıkan neredeyse tüm rakiplerini dize getiren Eral Basketbol takımı, turnuvanın sonunda herkese nasip olmayacak bir başarının mimarı oldu. Yüzlerce öğrenci öğretmen ve yakınlarının akın ettiği müsabakalarda ter döken takımımız, Eral’ı en iyi şekilde temsil ederek, okulumuzun haklı gururu oldu.

Yağmur çamur, hastalık dinlemeyen takımımız, çıktığı neredeyse her karşılaşmada elinden gelenin fazlasını sergileyerek salondan puan almayı başardı. Şampiyonluğa ramak kala liderliği elinden kaçıran takım oyuncularımızın seneye şampiyon olacağından hiç endişemiz yok.