Lise

2015 yılında ders başı yapan okulumuzda akademik başarısı yüksek, özgüveni ve becerileri yeterli düzeyde olan, sanat ve spora yakın duruşa sahip sosyal bir gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda başarı grafiğimizin her geçen yıl daha da yükselmesinden gayet memnunuz.

11. ve 12. sınıflar

11. ve 12. sınıf, öğrencilerin üniversiteye adım atmadan önce son hamlelerini yapabilecekleri, oldukça zor, sıkıntılı, emek, özveri ve yoğun çalışma gerektiren çok önemli bir süreçtir. Bu dönemde, öncelikle öğrencilerimizin güçlü ve zayıf oldukları yönleri tespit ediyor, zayıf oldukları derslerde başarılarını arttırabilmeleri için özel çalışma programı uyguluyoruz. Bireysel çalışma programı ile sayısal, sözel ya da eşit ağırlık gruplara özel dersler veriyor ve farkındalık yaratıyoruz. Bu süreçte, öğrencilerin hedef belirlemelerini sağlıyor, belirledikleri hedefe ulaşabilmeleri için izlemeleri gereken yolu ve kullanmaları gereken doğru araç ve yöntemleri öğretiyoruz.

9. ve 10. sınıflar

9. sınıf orta öğretime geçişte adaptasyon sürecinin en sıkıntılı olduğu dönemdir. Eğer bu süreç doğru yönetilmezse, öğrencinin adaptasyon süreci 10. sınıfta da devam eder ve bu durum öğrencinin öz güveninin azalmasına neden olur. Orta öğretime yeni başlayan öğrencilerin, bu yeni sürece hızlı adapte olabilmeleri için yazılı ve temel oluşturma amaçlı ek dersler veriyoruz. Bu özel eğitim sayesinde orta öğrenime hızlı adapte olan öğrencilerin öz güvenleri artıyor ve başarı grafiği 10. sınıfta da artarak devam ediyor.