İrem Tecer

1987 yılında Adana’da doğdu. Anne ve babasının mesleği öğretmenliktir. Lise öğrenimimi ÇEAŞ Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Üniversite Lisans Öğrenimini 2010 yılında Çukurova Üniversitesi Matematik Bölümünde tamamladı. Aynı yıl Anadolu Üniversitesi açık öğretim Dış Ticaret Bölümünü ve 2012’ de aynı okulun işletme bölümünü bitirdi.

Profesyonel anlamda iş hayatı özel bir dershanede başladı ve stajyerlik sürecini bu kurumda tamamladı. Bir süre matematik öğretmeni olarak çalıştıktan sonra 2012-2013 Eğitim-Öğretim sezonunda ortaklarıyla birlikte Eral Etüt Merkezini kurdu. Başarılı bir sürecin ardından büyük emek sarf ederek ortaklarıyla beraber eğitime daha kalıcı katkılar sağlamak amacıyla 2015 yılında ERAL okullarını kurdu. Halen burada kurucu ortak olarak çalışmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilen Tecer iyi bir Word, Excel, PowerPoint programları kullanıcısı ve Okulun genel işleyişiyle doğrudan ilgilenmekte. Genel olarak; seyahat etmeyi, kitap okumayı ve müzikle dinlemeyi çok seviyor.