Ersan Altıok

1982 yılında Adana ‘da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana’ da tamamladıktan sonra 2004 yılında Çukurova Üniversitesi Fen -Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünden mezun oldu. 2006 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde yüksek lisansını tamamladı.

2007 yılında üniversite sıralarını paylaştığı ve halen hayat ve iş ortağı olan Neslihan Altıok ile hayatını birleştirdi. 2009 yılında vatani görevini Mardin de kısa dönem olarak tamamladı. 2011 ve 2015 doğumlu AREN ve ARES isimli iki erkek çocuğu babasıdır.

2002 yılından itibaren özel eğitim kurumlarında görev aldı ve 7 yıl bir kurumda çalıştıktan sonra 8 yıl boyunca özel bir dershanenin kurucu ortaklığını yürüttü. Aynı zamanda ERAL okullarının kurucu ortağı olan ALTIOK eğitimde hem yenilikleri hem de değişimleri yakından takip etmektedir.

Öğretmenlik hayatında öğrenci-veli iletişimi, öğrenci koçluğu, performans artırma teknikleri, zaman yönetimi, hayat koçluğu, fizik nasıl öğretilmeli, öğren me farklılıkları, teknolojinin eğitimdeki yeri vb. konularda sayısız seminer verdi. İş hayatında yönetim ve planlama, yönetim-organizasyon, marka-patent ve faydalı model, işletme yönetimi, eğitim hukuku, reklam ve planlama üzerine ciddi çalışmalarına devam etti. Deneyimlerini, hem öğrencileri hem de arkadaşları ile paylaşarak her geçen gün arttırmayı tercih eden bir yapıya sahip.

Fotoğrafçılığa olan merakının yanında, turizm ve organizasyon işlerinde de aktif olarak rol almayı, takım ruhunu önemsiyor.  Çeşitli STK üyelikleri ve görevlerinin dışında aile ve dost meclisi sohbetlerinden ve birlikteliklerinden keyif alıyor.