Cihan Demir

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 1982 yılında dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamlayarak 2002 yılında Çukurova Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanıp Adana’ya yerleşti. Üniversite okurken aynı zamanda stajyer öğretmen olarak Özel bir dershane ’de çalıştı. 2006 yılında mezun olduktan daha önce çalışmaya başladığı dershanede asıl öğretmenlik hayatı başladı. Pedagojik formasyon sertifikasını Çukurova Üniversitesi’nden aldı.

2008 yılında Seda Göküş ile hayatını birleştirdi. Şu anda Umay Eva ve Öykü İkra adında dünya tatlısı iki kızı var. 2008-2010 yılları arasında farklı bir özel dershanede ortaokul öğrencileri ile ilgili deneyimini arttırdı. 2009-2011 yıllarında İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde Tezsiz Yüksek Lisans yaptı. 2010 yılında aldığı özel bir eğitimle özel bir eğitim merkezinde Türkçe Öğretmenliğinin yanı sıra Mental Aritmetik eğitmenliği yapmaya başladı. 2010-2014 yılları arasında Adana’da ve Türkiye genelinde yapılan Mental Aritmetik Olimpiyatları’nda öğrencileriyle sayısız şampiyonluklar yaşadı.

2013 yılında Hızlı Okuma ve Anlama sertifikası aldı. 2014’ten sonra ERAL ailesine katıldı. 2015’te yol arkadaşlarıyla beraber Eral Okulları’nı kurdu. Şu anda da aktif olarak hem kurucu ortaklığını hem de Türkçe/Edebiyat öğretmenliğini bu kurumda sürdürmektedir.

Öğretmenliğe başladığı ilk günden beri Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, vizyonu geniş bireyler yetiştirmeye çalışıyor.