Bülent Değişmiş

1976 yılında İskenderun’da doğdu. Anne ve babası bankacılık yapan Bülent Değişmiş evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

İskenderun İKEM Lisesi’ni bitirdi ve lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde tamamladı. Formasyon programını Gazi eğitim Fakültesi’nden aldı, öğretmenliğe Özel bir dershanede başladı.

Bu esnada stajyerliğini bu kurumda ve İskenderun Lisesi’nde yaptı. 2002 yılında ortaklarıyla birlikte İskenderun’da üç şubesi bulunan özel bir dershane kurdu ve öğretmenliğe burada devam etti. Ardından 2002-2004 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği Otomotiv dalında yüksek lisans yaptı. 2003 yılında Adana özel bir dershaneye geçiş yaparak Adana’ya yerleşti. 2007’de askerlik görevini tamamladı ve özel bir dershanede fizik öğretmenliği görevine devam etti. 2008-2011 yılları arasında Adana’da özel bir okulda idarecilik ve fizik öğretmenliği yaptı. 2012-2014 yılları arasında özel bir eğitim kurumunda derse girdi ve aynı zamanda özel bir etüt merkezi kurdu. 2014 Yılında Eral Etüt Merkezinde bir yıl çalıştıktan sonra 2015 yılında Eral Okulları’nda çalışmaya başladı ve hala burada öğretmenlik yapmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilen Değişmiş aynı zamanda iyi düzeyde Autocad-Word-Excel-PowerPoint  gibi bilgisayar programları kullanabiliyor. Stresle baş etme ve zamanı doğru kullanma gibi seminer programlarına katıldı, “Nasıl Bir Özel Okul” konulu çalıştaylarda bulundu. Seyahat etmeyi, teknolojik ürünleri takip etmeyi, müzikle ilgilenmeyi ve arabalarla uğraşmayı hobi düzeyinde seviyor.