Farkımız

ERAL Öğrenme ve Ders çalışma

Öğrencilerin derste daha verimli olabilmeleri için öncelikle temel ihtiyaçlarını karşılamaları gerektiğini biliyoruz. Öğrencilerin temel ihtiyaçlarını karşıladığı yer olan evini sadece dinlenme, eğlenme, ailesiyle vakit geçirme ve stres atma alanı olarak görüyor ve böyle kabul ediyoruz. “Öğrenme ve Ders çalışma” alanını bir bütün olarak ERAL çatısına taşıyoruz.

ERAL Rehber ve Yol Gösterici

Sınav ve eğitim sisteminde hızlı değişikliklerin olduğu ülkemizde, bu değişime ayak uydurmak hiç de kolay değil. Önemli kaygılar içerisinde olan öğrencilere ERAL rehber ve yol gösterici oluyor.

ERAL Eğitim Reçetesi

Öğrencinin eksik ve ihtiyaçlarına göre hazırladığımız eğitim reçetesinin uygulanması, ERAL kapısından içeriye girdiği anda başlıyor, akşam ERAL kapısından çıktığı anda bitiyor. Evde kendisine özel zaman ayırabilen, ailesiyle güzel vakit geçirilen öğrenciler, ERAL’la daha boş ve algılanmaya açık, huzurlu bir ruh haliyle geliyor. Bu disiplin içinde hareket eden öğrencinin motivasyonu ve dersi anlama verimliliği artıyor. Böylelikle öğrencimiz sınavlarda daha başarılı bir performans sergiliyor.