Eğitim Metodu

Sınav ve eğitim sisteminde hızlı değişikliklerin olduğu ülkemizde, bu değişime ayak uydurmak hiç de kolay değil. Bu sistem içerisinde, “Geçmiş yıllardan eksiklerim var, ne yapacağım” gibi önemli kaygılar içerisine giren öğrencilere ERAL OKULLARI rehber ve yol gösterici oluyor. Öğrencilerin derste daha verimli olabilmeleri için öncelikle temel ihtiyaçlarını karşılamaları gerektiğini biliyoruz. Öğrencinin temel ihtiyaçlarını karşıladığı yer olan evini, sadece dinlenme, eğlenme, ailesiyle vakit geçirme ve stres atma alanı olarak görüyor ve böyle kabul ediyoruz. “Öğrenme ve ders çalışma” alanını bir bütün olarak okul çatısı altına taşıyoruz.

Öğrencinin eksik ve ihtiyaçlarına göre hazırladığımız eğitim reçetesinin uygulaması, okul kapısından içeriye girildiği anda başlıyor, akşam okul kapısından çıktığı anda bitiyor. Evde kendisine özel zaman ayırabilen, ailesiyle güzel vakit geçirebilen öğrenciler, okula daha rahat ve algılamaya açık, huzurlu bir ruh haliyle geliyorlar. Bu disiplin içerisinde hareket eden öğrencinin motivasyonu ve dersi anlama verimliliği artıyor. Böylelikle öğrencilerimiz, gerek okuldaki derslerinde, gerekse sınavlarında daha başarılı bir performans gösteriyor.