Aktiviteler

Sosyal etkinlik ve turnuvalar

“Mutlu öğrenci” her konuda başarma potansiyeli daha yüksek olan öğrencidir. Motivasyonu her daim yüksek, aktif, dinamik öğrenciler için farklı alanlarda pek çok etkinlik ve aktivite gerçekleştiriyoruz. Yılın farklı dönemlerinde organize edilen, streetball, futbol, basketbol, paintball, satranç ve playstation turnuvalarıyla, öğrencilerimizin sürekli dinamik ve enerjik olmalarını sağlıyoruz. Özel olarak hazırlanan Play Station ve Masa Tenisi Salonumuzu, eğitim – öğretim dönemi süresince, öğretmen kontrol ve gözetiminde öğrencilerimizin kullanımına sunuyoruz.

BİNİCİLİK ve OKÇULUK

Kasım ayı itibariyle oluşturulacak gruplar ile  çocuklarımız dengeyi ve hedefe ulaşmayı öğrenecekler.
MODERN DANS JİMNASTİK VE YOGA

Uzman eğitmenler eşliğinde; 1. sınıftan itibaren modern dans, jimnastik, ve yoga.
GELECEĞİN SPORCULARI BURADA YETİŞİYOR

Lise Öğrencilerimizde…

Basketbolda 3 yıl üst üste il genelinde üçüncülük.

ŞAMPİYONLAR BURADA YETİŞİYOR

Kort tenisinde Akdeniz Bölge Birinciliğimiz ve Adana İl Birinciliği.

Masa tenisinde Türkiye Milli Takımının Gençler oyuncuları ve Türkiye Birincisi öğrencilerimiz.

PLAYSTATION ve MÜZİK KULÜBÜ

Derslerinde başarılı olan öğrencilerimize ödül olarak sunduğumuz 3D Playstation Salonumuzda, hem stres atacak hem de eğlenecekler.

Müzikal yeteneklerini profesyonel müzik eğitmenlerimiz eşliğinde geliştirecekler.

ADANA'NIN GURURU

2017-2018 eğitim-öğretim yılı liseler arası voleybol yarışmasında genç A kız takımımız Adana şampiyonluğu.