11 ve 12. sınıflar

11. ve 12. sınıf, öğrencilerin üniversiteye adım atmadan önce son hamlelerini yapabilecekleri, oldukça zor, sıkıntılı, emek, özveri ve yoğun çalışma gerektiren çok önemli bir süreçtir. Bu dönemde, öncelikle öğrencilerimizin güçlü ve zayıf oldukları yönleri tespit ediyor, zayıf oldukları derslerde başarılarını arttırabilmeleri için özel çalışma programı uyguluyoruz. Bireysel çalışma programı ile sayısal, sözel ya da eşit ağırlık gruplara özel dersler veriyor ve farkındalık yaratıyoruz. Bu süreçte, öğrencilerin hedef belirlemelerini sağlıyor, belirledikleri hedefe ulaşabilmeleri için izlemeleri gereken yolu ve kullanmaları gereken doğru araç ve yöntemleri öğretiyoruz.